SAMENWERKEN & CONTACT

Her backpack bliss

Het geluk achterna reizen terwijl ik op een bewuste wijze de wereld rondreis, dat is waar Her backpack bliss om draait.

Wil je met je merk een publiek bereiken dat geïnteresseerd is in gezondheid, mindset en reizen? Stuur me een berichtje voor meer informatie over social mentions, shout out en andere Instagram diensten. 

  • Podcasts and interviews

Op zoek naar een gast voor jou podcast? Of heb een een interview rebriek op je blog? Ik ben deel mijn verhaal super graag, in de hoop andere vrouwen te inspireren actie te ondernemen en hun leven in te richten zoals zij dat zelf graag willen. 

  • Reviews

Heb je een product of dienst waarvoor je graag een review op Her backpack bliss wil? Stuur me dan een mailtje. Als er een goede link is met waar Her backpack bliss om draait, dan werk ik hier graag aan mee. Weet wel dat ik de dienst of het product steeds zo goed mogelijk zal beschrijven en mijn eerlijke persoonlijke mening geven, om mijn lezers goed te informeren.
Bij elke blog die deel uitmaakt van een samenwerking, wordt dit steeds duidelijk vermeld. Zodat de lezers weten dat de content deel uitmaakt van een commerciële overeenkomst.

  • Advertentiemogelijkheden

Makkelijk een advertorial bestellen? Dat kan! Je vindt Herbackpackbliss.com terug op de Bloggers Marktplaats van LinkPizza. Bekijk mijn LinkPizza Mediakit voor een compleet overzicht van de diensten die Herbackpackbliss.com kan leveren.

  • Gastblogger

Heb jij je eigen budget reisblog en zou je graag een artikel schrijven voor Her backpack bliss in ruil voor een linkje? Mail me even je idee door en dan kunnen we samen kijken of we op een leuke manier kunnen samenwerken.

SooZen Brand Ambassador

Als eigenaar van online yoga shop SooZen ben ik steeds opzoek naar bloggers en influencers voor eenmalige samenwerkingen en brand ambassadors op lange termijn. Stuur een mailtje met onderstaande info en ik neem snel contact met je op.

  • Voor- en achternaam
  • Website(s), maandelijks traffic, audience info
  • Social media profielen met aantal followers en audience info