Vegetarische restaurants in Da Nang

 

Op zoek naar restaurants met een gezond, veganistisch of vegetarisch en ook goedkoop menu in Da Nang? Dan heb je met deze ‘vegetarisch restaurant in Da Nang lijst’ gevonden wat je zocht! Sommige van deze restaurants zijn bovendien ook nog eens perfecte werkplekken, ideaal dus voor de digital nomads onder ons 🙂

Dit vegetarisch restaurant in Da Nang lijstje is geordend volgens mijn persoonlijke voorkeur. Dus begin bij het uittesten zeker bovenaan het lijstje!

Pin voor later…

vegan and vegetarian restaurants in da nang

Vegetarisch restaurant in Da Nang 1:
Vegan Restaurant met onleesbare naam

(An Hai Bac, Son Tra, Da Nang)

VEGAN RESTAURANT DA NANG

Op nummer 1 staat een plek die elf meer is dan louter een vegetarisch restaurant in Da Nang. Dit restaurantje waarvan ik de naam echt niet kan lezen, is zonder twijfel mijn favoriet! Ideaal voor elke  maaltijd van de dag, maar ook om wat te lezen of wat te werken. Ze bieden goedkope en gezonde ontbijt, lunch en diner opties aan.

vegan restaurant Da Nang

Vegan Sushi 😀

vegetarian restaurants da nang

Breakfast at my favourite vegan place

 • Dieet: Vegan
 • Prijsklase: 25K -160K per gerecht.
 • Aanraders: Thai style vegan noodles (40K), Chao nam/porridge with mushrooms (30K), vegan sushi (45K), Grilled mushroom with rice vermicelli (30K), Hot coconut chocolate milk (30K)
 • Gericht als werkplek? Ja! Er zijn een aantal stopcontacten voor je GSM/pc. Het meubilair is geschikt om een paar uurtjes comfortabel te werken. En er is een vrij betrouwbare WIFI verbinding.Booking.com

Vegetarisch restaurant in Da Nang 2: GOOM

(144 Nguyễn Chí Thanh, 555500 Đà Nẵng)

Vegan restaurant Da Nang

Goom noodle

Je zal al snel merken dat Da Nang een heel aantal hipster adresjes rjik is. De meeste zijn koffie en thee barretjes. Goom biedt naast drankjes ook een lekker vegan menu aan. Je hoort het ook Goom is meer dan een ‘gewoon’ vegetarisch restaurant in Da Nang.

Voor wie fan is van kombucha, je kan hier verschillende smaken super sterke kambucha proeven..

 • Dieet: Vegan
 • Prijsklasse: 30K- per gerecht. Goom is wat duurder dan de andere plekjes op dit lijstje. Maar dit maken ze meer dan goed door de hoge kwaliteit die ze leveren.
 • Aanraders: Vegan sushi (35K), Com han Quoc/bibimbap (45K), Kombucha (30K), Goom noodles (35K)
 • Geschikt als werkplek? Ja! Het is een leuke en kalme omgeving om wat werk gedaan te krijgen. Comfortabel meubilair, stopcontacten en WIFI, wat heb je nog meer nodig?
 • FYI, er staat ook vegan pizza (65K) op het menu, deze moet ik nog uittesten!!

Vegetarisch restaurant in Da Nang 3: Quan Chay Thuy

(122 Hoàng Diệu, Hải Châu, Đà Nẵng)

vegetarian restaurant Da Nang - Thuy

Dit is een druk bezochte lokale eettent. Verwacht er niets fancy van, het is erg basic. Maar het eten is heel erg lekker en de prijzen zijn heel aantrekkelijk.

Wel vreemd is dat ze vleesgerechten op het menu hebben staan. Het is echter niet het enige vegetarisch restaurant in Da Nang dat vleesvervangers gewoon benoemt als hetgeen ze vervangen. Erg vreemd als jen het mij vraagt, maar ja…

 • Dieet: Vegetarisch ( ik vermoed eigenlijk vegan, maar dat kan ik je niet 100% garanderen. Er staat geen ei op het menu. Daarnaast ben ik als lactose-intolerantje, zoals mijn broer me graag noemt, nooit ziek geworden na hier gegeten te hebben. Dus gebruiken ze vermoedelijk ook geen zuivelproducten. Maar nogmaals ik kan hier niets garanderen!)
 • Prijsklasse: 20-30K per gerecht. Bij de meeste gerechten kan je kiezen voor een kleine of grote portie. Ik nam altijd twee verschillende kleine porties. Zo kon ik meerdere dingen uittesten.
  Gratis Vietnamese thee ter beschikking op tafel.
 • Aanraders: Steamed spring rolls ( 20K)
 • Geschikt als werkplek? Wel technisch gezien is het wel mogelijk. Maar het is niet echt een gezellige plek om een paar uur geconcentreerd door te brengen. Voorgaande plekken genieten te voorkeur wat dit betreft.
  Op zoek naar een leuke plek om wat werk te verzetten? Onderaan heb ik een extra werkplek optie toegevoegd 😉

Vegetarisch restaurant in Da Nang 4:
Quan Chay Ngoc Chi

(32 Thái Phiên, Phước Ninh, Q. Hải Châu, Đà Nẵng)

Gnoc Chi Vegetarian restaurant fried noodle

Eerlijk is eerlijk, Ngoc Chi ziet er niet veel belovend uit. Maar het eten is lekker, goedkoop en vegetarisch. Dus niet afgaan op de eerste indruk en gewoon eens proberen.

vegetarian restaurant da nang

Gnoc Chi Vegetarian restaurant fried noodle

 • Dieet: Vegetarisch ( ik vermoed eigenlijk vegan, maar dat kan ik je niet 100% garanderen. Er staat geen ei op het menu. Daarnaast ben ik als lactose-intolerantje, zoals mijn broer me graag noemt, nooit ziek geworden na hier gegeten te hebben. Dus gebruiken ze vermoedelijk ook geen zuivelproducten. Maar nogmaals ik kan hier niets garanderen!)
 • Prijsklasse: 20K-30K per gerecht
 • Aanraders: Local noodle (22K), pinapple juice (20K), fried noodles (27K)
 • Geschikt als werkplek? Nee.
vegetarian restaurant da nang

Gnoc Chi Vegetarian restaurant menu

En nu de extra die ik je nog beloofd had…

Bonus adresje: Golem coffee bar

(27 Trần Quốc Toản, Hải Châu 1, Hải Châu, Đà Nẵng)

Golem coffee bar Da Nang

Golem coffee bar Da Nang

Dit is geen vegetarisch restaurant in Da Nang, maar wel de enige koffiebar die warme chocolade cocosmelk aanbiedt. Dus als je ooit nood hebt aan een potje zoete zonde, this is the place to be.

Golem coffee bar Da Nang

Golem coffee bar hot coco nut chocolate milk

Je kan binnen op de eerste verdieping je laptop openslaan en wat werken. Maar ook gewoon beneden gezellig wat rondhangen op het tropisch ingerichte terras.  Het merendeel van deze post is hier geschreven, dus wou ik je dit plekje zeker niet onthouden 🙂

Golem coffee bar Da Nang

Swing at Golem coffee bar

Benieuwd in welk gezond vegetarisch restaurantje in nu uithang? Of in welke koffietent ik aan het werken ben? Check mijn Instagram @herbackpackblisss om erachter te komen!


Booking.com

Ook interessant:

 

Lara
Budget backpacker | Gelegenheids-Solo-Reiziger | Azië Lover |Newbie Blogger

2 Responses to “Vegetarische restaurants in Da Nang

 • Fijn om te lezen dat er genoeg opties zijn voor goed vegetarisch eten in Da Nang. Ik ga er over een week naartoe en kijk erg uit naar mijn tijd daar! Ik hoop dat het net zo lekker is als hoe het eruit ziet!

  • Hoi Marie,

   Ben je nog steeds in Da Nang? Hoe vind je het eten? Even lekker als het eruit ziet?!
   Moet eerlijk toegeven dat ik een beetje jaloers op je ben. Nu heb ik zelf ook weer zo veel zin in lekker vegetarisch Vietnamees eten!

   Geniet ervan daar 🙂
   Lara

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *