Samenwerken

Herbackpackbliss.com is een travel blog over goedkoop en backpacken in Azië. Ongeveer wekelijks verschijnt er een lifestyle of reisblog, dit hangt een beetje af van de reisplanning. Daarnaast schrijf ik reviews voor diensten en producten van bedrijven. Dit doe ik enkel en alleen als er een goede match is tussen het aanbod en Herbackpackbliss.com.

Gastblogger

Heb jij je eigen budget reisblog en zou je graag een artikel schrijven voor Herbackpackbliss.com? Ik sta altijd open voor interessante samenwerkingen met andere bloggers! Mail me even je idee door en dan kunnen we samen kijken of we op een leuke manier kunnen samenwerken.

Reviews

Zoals eerder gezegd schrijf ik reviews voor diensten en producten in samenwerking met bedrijven. Wanneer ik hier een aanbod voor krijg, bekijk ik eerst of deze wel goed aansluiten bij Herbackpackbliss.com. Bij dergelijke samenwerkingsovereenkomsten zal ik de dienst of het product steeds zo goed mogelijk beschrijven en mijn eerlijke persoonlijke mening geven, om mijn lezers goed te informeren.

Bij elke blog die deel uitmaakt van een samenwerking, wordt dit steeds duidelijk vermeld. Zodat de lezers weten dat de content deel uitmaakt van een commerciële overeenkomst.

Samenwerken

Zie jij het al helemaal zitten om samen te werken met Herbackpackbliss.com? Bekijk de media kit van Herbackpackbliss.com. Of mail me voor meer informatie overwerken

Advertentiemogelijkheden

Makkelijk een advertorial bestellen? Dat kan! Je vindt Herbackpackbliss.com terug op de Bloggers Marktplaats van LinkPizza.

Bekijk mijn LinkPizza Mediakit voor een compleet overzicht van de diensten die Herbackpackbliss.com kan leveren.